Puolisuunnikkaan

Puolisuunnikkaan

Kansilaudoituksen tämän tyyppinen poimulevyjen pursotetaan muotoinen puolisuunnikkaan. Se on laajalti käytetty tuote katto- ja julkisivut. Laaja valikoima profiileja ja arkin lajikkeita, joista yleisimmin käytetty sinkittyä terästä ja päällystetyn mahdollistaa monipuoliset käyttää niitä katot, julkisivut, aidat, portit, sekä kantaviin rakenteisiin kaikilla aloilla rakennusalalla.
Profiililevyt matalaprofiilinen käytetään katto- ja julkisivuja mökkejä, autotallien ja liikerakennuksia. Näkyvyyttä, vakaampi kuin matala profiili, käytetään yleensä kantaviin rakenteisiin ja katot suuret jännevälit. Puolisuunnikkaan ominaista lujuus ja jäykkyys rakenteen. Valmistajat tarjoavat trapetsilevyjen sinkitystä teräslevystä, peltiä peitetty alusinkkiä tai pinnoitettu, ja päällystetty alumiini – eri paksuisia.
Laaja valikoima profiilien mahdollistaa ymmärtää erilaisia ​​jopa kaikkein kehittyneempiä rakenteellisesti projekteja. Suuri etu on mutkaton kokoonpano kevyt rakenteet, jotka takaavat nopeus työtä ja vähentää kustannuksia.